NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Cityja poručila: Želim napustiti klub!

Zvijezda Manchester Cityja poručila: Želim napustiti klub!

Krilni igrač Manchester Cityja Nolito izjavio je da želi napustiti klub ovog ljeta zbog male minutaže.

Nolito želi napustiti Manchester City

Španjolac je stigao u City iz Celte Vigo prošlog ljeta i u prvom dijelu sezone je igrao odlično. Međutim, od januara ove godine Pep Guardiola ga je izbacio iz početnih 11, te je većinom ulazio sa klupe, a ponekad nije nikako igrao.

Ove godine je u Premier ligi skupio samo pet nastupa, i svih pet puta je ušao sa klupe.

U intervjuu za španjolsku Marcu, on je rekao: “Želim otići iz kluba, bilo da se radi o posudbi ili trajnom odlasku. Znam za interes Atletico Madrida, Celte, to su stvari kojima se bavi moj agent.”

“Miran sam i na odmoru sam u ovom trenutku, ali razmišljam o povratku u Španjolsku. Do kraja prošle godine sam igrao i bio sretan, ali tokom posljednja četiri mjeseca skoro nikako nisam igrao. Vidjet ćemo što će se dogoditi na ljeto.”

“Ne znam koji je razlog mog izbacivanja iz početnih 11, morat ćete pitati Pepa Guardiolu za to. Ovo je bila godina za zaborav i iskustvo koje nije prošlo po očekivanjima.”

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!