NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Uniteda napušta klub u siječnju. Nije zadovoljan minutažom!

Zvijezda Manchester Uniteda napušta klub u siječnju. Nije zadovoljan minutažom!

Ole Gunnar Solskjaer bi mogao izgubiti jednog od svojih igrača Manchester Uniteda u siječnju, pišu izvještaji u Engleskoj.

Zvijezda Manchester Uniteda

Solskjaer se može pohvaliti sa nevjerojatnom momčadi nakon izuzetnog ljetnog prijelaznog roka, ali nisu svi zadovoljni svojom minutažom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema tamošnjim medijima, jedan od Unitedovih igrača zahtijeva transfer i želi otići sa Old Trafforda.

Tvrdi se da Juan Mata razmišlja o svojoj budućnosti zbog male minutaže ove sezone. Ovaj 33-godišnjak još nije nastupio u Premier ligi, a do sada je odigrao samo 62 minute ove sezone.

Počeo je u porazu Carabao Cupa od West Hama, ali je igrao samo 62. minute prije nego što je zamijenjen.

Mata čak nije bio ni u sastavu za ligašku utakmicu Manchester Uniteda protiv Aston Ville prošlog vikenda. Čini se da će Španjolac napustiti klub kad mu sadašnji ugovor istekne sljedećeg ljeta.

No, mogao bi već u siječnju dogovoriti transfer, ako u sljedećih nekoliko mjeseci ne počne igrati redovitije u prvoj postavi.

Mogao bi slobodno pregovarati sa drugim klubovima iz inozemstva ili bi u siječnju otišao za naknadu.

Mata je u Manchester Unitedu od 2013. godine, nakon što je iz Chelseaja prešao za 37.1 milijun funti. Za vrijeme boravka u klubu osvojio je FA kup, Liga kup i Europsku ligu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!