NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Uniteda odbila potpisati novi ugovor. Želi napustiti klub u siječnju!

Zvijezda Manchester Uniteda odbila potpisati novi ugovor. Želi napustiti klub u siječnju!

Jesse Lingard se priprema za odlazak iz Manchester Uniteda u siječanjskom prijelaznom roku nakon što su propali pregovori o novom ugovoru, prema zapanjujućim izvješćima.

Zvijezda Manchester Uniteda

Dugoročna budućnost 28-godišnjeg igrača Uniteda na Old Traffordu bila je neizvjesna već neko vrijeme uoči isteka njegovog ugovora 2022. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Lingard je u drugoj polovici prošle sezone posuđen West Hamu i doživio je oživljavanje karijere u istočnom Londonu.

U šestomjesečnom boravku engleskog reprezentativca u Čekićarima, Lingard je postigao impresivnih devet golova i upisao pet asistencija u samo 16 nastupa.

Lingard je ostao na Old Traffordu u tekućoj sezoni Premier lige, unatoč tome što je trener West Hama David Moyes bio zainteresiran za njegov potpis u ljetnom periodu.

Zvijezda Uniteda se mučila da ostvari veću minutažu, dok je ove sezone odigrao samo osam nastupa u svim natjecanjima.

Times izvještava da je United želio obnoviti Lingardov ugovor nakon čega su i započeli nove pregovore.

Međutim, mediji tvrde da bi početna ponuda Crvenih đavola za Lingarda dovela do pada njegove plaće na Old Traffordu.

Lingardovi predstavnici navodno su u pregovorima s klubom u Španjolskoj usred neizvjesnosti oko budućnosti igrača Uniteda.

Prema pisanu Daily Maila, Lingard je sada spreman napustiti Old Trafford u siječnju i razmatra odlazak na posudbu.

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer priznao je uoči aktualne sezone da će Lingard biti dio njegovih planova nakon što se vrati s uspješne posudbe.

Times tvrdi da je Solskjaer uvjerio Lingarda da će dobiti veću minutažu ​​u Unitedu ove sezone.

Međutim, Lingard je navodno ostao ‘zbunjen’ kada je šef Uniteda odlučio ubaciti Daniela Jamesa u prvu postavu, samo nekoliko dana prije nego što je završio svoj transfer u Leeds vrijedan 25 milijuna funti.

Bivši napadač Sunderlanda Kevin Phillips inzistirao je na tome da bi Everton trebao da napravi ponudu za Lingarda ako napusti United.

“Po mom mišljenju, to je gotovo bezveze”, rekao je za Football Insider.

“Ono što je napravio u West Hamu bilo je fenomenalno. Koji god klub potpiše s njim, ako ipak napusti United, dobiva vrhunskog igrača.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!