NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Uniteda potvrdila svoj odlazak iz kluba emotivnom objavom

Zvijezda Manchester Uniteda potvrdila svoj odlazak iz kluba emotivnom objavom

Anthony Martial je potvrdio svoj odlazak iz Manchester Uniteda nakon devet godina. Stigao je iz AS Monaka 2015. godine za početnih 36 milijuna funti i postigao 90 golova u 317 utakmica. No, njegov boravak na Old Traffordu bio je obilježen ozljedama, što je u konačnici dovelo do toga da mu United nije odlučio ponuditi novi ugovor.

Uz igrače poput Raphaela Varanea i Brandona Williamsa, Martial će otići kao slobodan igrač po isteku ugovora. U ponedjeljak navečer, objavio je dugu izjavu kojom najavljuje svoj odlazak i zahvaljuje navijačima na podršci, kao i suigračima i osoblju.

Obraćajući se Unitedovim navijačima na Instagramu, Martial je napisao: “Otkako sam stigao 2015. godine, imao sam ogromnu čast nositi ovaj dres i igrati pred vama, najboljim navijačima na svijetu! Bili ste nepokolebljiva podrška, kroz dobre i teške trenutke. Vaša strast i odanost bili su stalni izvor motivacije za mene. Želio bih vam zahvaliti od srca za sve što ste učinili za mene. Vaša podrška i vaša ljubav prema klubu su uspomene koje će zauvijek ostati u mom srcu.

Također bih želio izraziti zahvalnost svim svojim suigračima, osoblju i svim članovima kluba koje sam upoznao tijekom 9 godina. Ponosan sam što sam mogao dijeliti iskustva s vama. Manchester United će uvijek biti u mom srcu. Ovaj klub je ostavio trag na mojoj karijeri i pružio mi nevjerojatnu priliku. Odlazim kako bih se suočio s novim izazovima, nastavit ću pratiti rezultate kluba s velikom strašću. Još jednom vam hvala na svemu i vidimo se uskoro.”

Martialova najbolja sezona u dresu Uniteda bila je 2019/20, kada je postigao 23 gola u svim natjecanjima pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera. U svojoj posljednjoj sezoni postigao je samo dva gola u 19 nastupa.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!