NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Uniteda se vraća u Italiju!

Zvijezda Manchester Uniteda se vraća u Italiju!

Mnogo toga se dešavalo u ovom zimskom prijelaznom roku, pogotovo u Premier ligi. Najzanimljivija dešavanja su u jednoj od najvećih liga na svijetu, gdje možemo spomenuti glavnu priču o prelasku Alexis Sancheza u Manchester United, dok je na drugu stranu otišao Mkhitaryan.

Zvijezda Manchester Uniteda

No, dok su se svi okrenuli prema tom transferu, drugi klubovi su se borili za svoja pojačanja i izgleda da će još jedan igrač napustiti United, ali ovaj neće u Arsenal, nego u Seriju A, točnije Juventus.

Izgleda da se Matheo Darmian odlučio napustiti Old Trafford i vratiti se u Italiju, no s obzirom da nije otišao u siječnju, vjerojatno će odlučiti da napusti menadžera Jose Mourinha na ljeto.

Juventus, Inter, Napoli i Roma su povezivani sa bivšim igračem Torina, no još ništa konkretno se nije materijaliziralo do sada.

[su_bonus]

Doista, izgleda da je Juventus na prvom mjestu što se tiče potpisa talijanskog reprezentativca i pripremaju ponudu za 28-godišnjaka. Objavljeno je da su Beppe Marotta i Fabio Paratici (direktori kluba) veliki obožavatelji talijanskog reprezentativca.

Nakon što se pridružio Crvenim vragovima još 2015. godine, kada ih je vodio Louis van Gaal, Darmianova karijera nije uspjela da se prebaci na drugi nivo, kako se i očekivalo. Sada se čini da će dobiti priliku da se preseli i okuša svoju sreću negdje drugdje, zahvaljujući vlasnicima Scudetta.

[su_watch_live_football]

Svoju karijeru je započeo u Milanu, gdje je napravio debi sa samo 17 godina u Seriji A. 2009. godine odlazi u Padovu, koja je igral u Seriji B. Zatim se vratio u Seriju A, prvo u Palermo, a zatim u Torino, gdje ostaje četiri godine, nakon čega je otišao u Manchester United 2015. godine kao što smo već i naveli. Sa Unitedom je u prvoj sezoni osvojio FA kup, no nije se uspio proslaviti i pod vodstvom Jose Mourinha će izgleda i otići sa Old Trafforda. Ostaje nam da vidimo da li će ga Stara dama dovesti u svoje redove.

[su_bet_builder]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!