NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Uniteda spremna prihvatiti ponudu PSG-a: Na ljeto odlazi sa Old...

Zvijezda Manchester Uniteda spremna prihvatiti ponudu PSG-a: Na ljeto odlazi sa Old Trafforda

Zvijezda Manchester Uniteda spremna prihvatiti ponudu PSG-a. Manchester Unitedov vratar David de Gea navodno je spreman razmotriti transfer u PSG nakon što je Real Madrid ohladio svoj interes za njega.

Zvijezda Manchester Uniteda

Španjolski internacionalac želi da ode sa Old Trafforda, jer tamo ne vidi šansu za osvajanjem velikog trofeja pod vodstvom Jose Mourinha, piše nam Don Balon.

De Gea je u Unitedu od 2011. godine i postao je jedan od najboljih vratara na svijetu u to doba, privlačeći prethodni interes Real Madrida.

BBC Sport je izvjestio o predloženom prelasku na Bernabeu, koji se kasnije raspao 2015. godine, ali glasine nisu odumrle od tada, da bi taj potez mogao da se desi ponovo.

[su_bonus]

Sada izgleda da je Real Madrid okrenuo interes prema Rominom vrataru Alissonu umjesto De Gee, a Don Balon piše kako će De Gea zapečatiti svoj transfer za PSG umjesto Real Madrida.

Don Balon izvještava da su giganti iz Francuske lige spremni da dovedu 27-godišnjaka, a i prvi su u redu za njegov potpis, dok također nagovještavaju da je on spreman da prihvati njihovu ponudu, jer nije optimističan u ispunjavanju njegovih ambicija pod vodstvom Jose Mourinha.

Portugalski taktičar je općenito nedovoljno postigao prošle sezone, osvojivši samo neke male trofeje kao što je Liga kup i Europska liga, dok je Manchester City na drugoj strani fenomenalan ove sezone.

De Gea će bez sumnje postići mnogo više negdje drugo i lako bi mogao ući u većinu timova na svijetu nakon što je bio najbolji igrač Crvenih đavola u Premier ligi već duže vrijeme.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!