NaslovnicaVijestiZvijezda Milana bira između dva kluba: Kandidati su Liverpool i Napoli!

Zvijezda Milana bira između dva kluba: Kandidati su Liverpool i Napoli!

Kako sada stvari stoje, Milan će i naredne godine ostati bez nastupa u Ligi prvaka. Velika ulaganja vlasnika kluba nisu se isplatila te će Milan za utjehu nastupiti u Europa Ligi. Zbog toga nekoliko igrača želi nasputiti klub a među njima je i španjolac Suso. Talijanski mediji povezuju ga s Napolijem i njegovim bivšim klubom Liverpoolom.

Zvijezda Milana

Talijanski gigant Milan na ljeto bi mogao ostati bez jednog od svojih najboljih igrača. Suso želi da napusti klub te da se preseli u ekipu sa kojom će redovno nastupati u najelitnijem takmičenju na svijetu – Ligi prvaka. Talijanski mediji izvještavaju kako je on prvi u redu za odlazak a u Milanu su posebno uznemireni činjenicom da Suso u ugovoru ima ugrađenu otkupnu klauzulu od “svega” 40 milijuna eura.

To je iznos koji danas najbogatijim klubovima u Europi ne predstavlja veliki problem, a Suso je ove godine svojim partijama pokazao da je iznos od 40 miliona za ovakvog igrača, sitniš. Na 43 nastupa usvim natjecanjima postigao je osam golova i pridonio čak 12 asistencija, a njegovi dobri nastupi su privukli interes klubova koji Susou mogu omogućiti redovan nastup u Ligi prvaka.

>> Rivaldo: Ispadanje Barcelone iz Lige prvaka je dobra stvar za nogomet zbog ovoga

Tuttosport izvještava kako je trener Napolija, Maurizio Sarri veliki ljubimac Susa, a također dodaju da je Napoli spreman uključiti Jose Callejon u taj transfer. Koliko su u Milanu zainteresovani za Callejona je pitanje.

[su_bonus]

Suso također ima pozive i da se vrati na Otok, gdje se očekuje da će ponovno započeti avanturu sa klubom u kojem je već bio i u kojem nije dobio pravu priliku za igru.  Portal Calciomercato tvrdi da je Liverpool spreman popraviti staru pogrešku, a iz pozadine Susa prati i Tottenham. Gdje će na kraju završiti Španjolac, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!