NaslovnicaVijestiZvijezda Monaca se odlučila na dolazak u Liverpool unatoč interesu Manchester Uniteda

Zvijezda Monaca se odlučila na dolazak u Liverpool unatoč interesu Manchester Uniteda

Kako danas pišu mnogi engleski mediji, zvijezda Monaca Thomas Lemar, koji se u posljednje vrijeme povezuje sa dolaskom u Premier ligu, navodno se odlučio za dolazak u Liverpool.

Lemar stiže u Liverpool

Pored Liverpoola, za njega je interes već prošlog ljeta pokazivao i Arsenal, koji ga je pokušao dovesti posljednjeg dana prelaznog roka, ali je klub iz Kneževine odbio ponudu ‘Topnika’.

Prema izvještajima Yahoo Sporta, Lemar je danas donio odluku gdje će nastaviti karijeru, a u pitanju je Liverpool. 22-godišnjak je već održao pregovore sa ‘Redsima’ i poručio upravi Monaca kako želi preseliti na Anfield u ovom zimskom prelaznom roku.

Francuski reprezentativac je ove sezone odigrao ukupno 20 utakmica u svim takmičenjima u dresu prvaka Francuske, te je postigao četiri gola i podijelio četiri asistencije.

Navodno, on bi u Liverpool trebao stići kao zamjena za Philippea Coutinha, koji je i u ovom prelaznom roku glavna senzacija. Naime, mnog mediji smatraju kako je Jurgen Klopp lagao o njegovoj povredi, te da Brazilac nije igrao u posljednjoj utakmici upravo zbog transfera na Camp Nou.

[su_premierleague]

Katalonski klub je za njega prošlog ljeta slao tri ponude, ali su čelnici Liverpoola sve tri ponude odbili na zahtjev njemačkgo stručnjaka. Liverpool će u petak navečer igrati protiv Evertona u okviru trećeg kola FA Kupa, a Coutinho će po svemu sudeći propustiti i tu utakmicu. On igra u nevjerovatnoj formi ove sezone, u 20 utakmica u svim takmičenjima, 25-godišnjak je postigao 12 golova i podijelio osam sistencija.

Liverpool igra sjajno u posljednje vrijeme. Trenutno su na nizu od 16 uzastopnih utakmica bez poraza, što je novi rekord otkako je u klub stigao Jurgen Klopp. ‘Redsi’ se nalaze na četvrtom mjestu u Premier ligi i imaju 44 osvojena boda iz 22 odigrane utakmice ove sezone. Ispred njih je Chelsea sa jednim bodom više i odigranom utakmicom manje, te Manchester United sa 47 i vodeći Manchester City sa 62 osvojena boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!