NaslovnicaVijestiZVIJEZDA NA PRODAJU: Barcelona ponudila Arsenalu i Tottenhamu priliku da potpiše Brazilca!

ZVIJEZDA NA PRODAJU: Barcelona ponudila Arsenalu i Tottenhamu priliku da potpiše Brazilca!

Katalonski gigant Barcelona, kako se izvješćuje, ponudila je Arsenalu i Tottenhamu priliku da potpiše jednog od svojih napadača koji se nije previše naigro od svog dolaska na Nou Camp.

ZVIJEZDA NA PRODAJU

Prema španjolskom AS-u, Barcelona će ponuditi divovima Premier lige Arsenalu i Tottenhamu priliku da ovog ljeta potpišu mladog napadača Malcoma.

Razumljivo je da su prvaci La Lige zainteresirani za prodaju zvijezde kako bi finansirali smion potez koji bi Neymara vratio na Camp Nou iz PSG-a.

Smatra se da je Brazilac favorizirao prelazak u njemačke divove Borussiju Dortmund, ali Blaugrana vjeruje da ga mogu prodati za veću naknadu u Premier ligu.

Malcom se borio za ekipu Ernesta Valverdea nakon što je prošlog ljeta preselio u Barcelonu, a krilni igrač je uspio napraviti 24 nastupa na svim natjecanjima, ali veliki broj njih je došao sa klupe.

Visoko rangirani igrač treba tražiti odlazak kako bi svoju karijeru vratio na pravi put.

Malcom bi imao šansu da se etablira kao ključni igrač pod vodstvom Unai emeryja, Topnicima nedostaju kvalitetne ipcije – a jedini trenutno krilni igrač Arsenala je Alex Iwobi.

Brazilac bi svakako bio otvoren za preseljenje u Tottenham s obzirom da je Mauricio Pochettino tijekom karijere radio čuda sa mladim igračima, a pogotovo nakon što je postao menadžer Totenhama.

Neki bi tvrdili da je krilni igrač bio nesretan nakon preseljenja u Barcelonu, jer nije dobio pravu priliku da se dokaže teškog početka sa Valverdom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!