NaslovnicaVijestiZVIJEZDA NAPUŠTA MANCHESTER UNITED: Veznjak želi otići nakon dolaska Freda!

ZVIJEZDA NAPUŠTA MANCHESTER UNITED: Veznjak želi otići nakon dolaska Freda!

U Manchester Unitedu se mnogo toga dešava u ovom ljetnom prelaznom roku. Nakon što su protekle sezone završili na drugom mjestu sa čak 11 bodova zaostatka za prvakom i najvećim rivalom Manchester Cityjem, ‘Crveni vragovi’ se pripremaju za povratak u borbu za titulu sljedeće sezone.

Čelnici kluba su prema pisanju engleskih medija izdvojili dosta novca na pojačanja ove sezone, a već su potrošili preko 80 miliona eura u proteklih deset dana, otkako je otvoren prelazni rok, na dovođenje veznjaka Freda i defanzivca Dioga Dalota.

[su_no1forfootball]

Ipak, na tome ne planiraju stati. Navodno, u toku su pregovori sa Tottenham Hotspurom oko moguće kupovine jednog od najboljih centralnih defanzivaca na svijetu u ovom trenutku, Tobyja Alderweirelda, a također se povezuju i sa dovođenjem zvijezdi Real Madrida i Chelseaja, Garetha Balea i Williana.

Međutim, mnogi će morati i napustiti klub. Gotovo sigurno je kako će otići Marouane Fellaini, koji odbija produžiti ugovor, a trenutni mu ističe na kraju ovog mjeseca, kada će postati slobodan igrač. Pored njega, klub bi još mogli napustiti i Daley Blind, Matteo Darmian i Luke Shaw, na koje Jose Mourinho više ne računa.

[su_bonus]

Belgijski reprezentativac nije jedini veznjak koji bi mogao napustiti Old Trafford ovog ljeta. Naime, danas su madridske novine AS objavile informaciju kako je Athletic Bilbao zainteresovan za kupovinu Andera Herrere, koji također ne bi imao ništa protiv povratka u svoj bivši klub.

Iako je proglašen igračem pretprošle sezone u Manchester Unitedu, on nije zadovoljan minutažom u protekloj sezoni, gdje mu je glavna konkurencija bio Nemanja Matić, a sada dolaskom Freda smatra kako nema više što tražiti u dresu ‘Crvenih vragova’. Uprkos svemu tome, Jose Mourinho navodno još nije dao zeleno svjetlo za odlazak španjolskog reprezentativca, te nam ostaje da vidimo što će se dogoditi s njim u narednih nekoliko mjeseci.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!