NaslovnicaVijestiZvijezda od 100 milijuna eura iz Ligue 1 želi transfer u Manchester...

Zvijezda od 100 milijuna eura iz Ligue 1 želi transfer u Manchester United!

Novinar Sky Sportsa Kaveh Solhekol izjavio je da Moussa Dembele želi prelazak u Manchester United.

Zvijezda od 100

Francuz je imao prilično dobru sezonu s Lyonom, postigavši ​​19 golova i pruživši šest asistencija u 37 nastupa u svim dosadašnjim natjecanjima. Dembele je u posljednje vrijeme povezan s Manchester Unitedom i Chelseajem putem talkSPORT-a.

Solhekol je rekao da napadač koji se procjenjuje na 100 milijuna eura želi prelazak u Manchester United te da će ga pustiti da napusti Lyon. Na Sky Sportsu je napisao: “Manchester United će na ljeto potpisati napadača, a Lyonov Moussa Dembele želi preći na Old Trafford. Dembeleu će biti dopušteno da napusti Lyon na kraju sezone, a želi se vratiti u Englesku gdje je karijeru započeo u Fulhamu.”

“Dembele je postigao 13 puta ove sezone, a ozljede ključnih igrača značile su da ga Lyon nije htio pustiti u siječnju. Također su ga željeli zadržati jer su još uvijek u Ligi prvaka i suočavaju se s Juventusom sljedeće srijede. Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas pustit će Dembelea na ljeto, ali on će se morati podmiriti ne manje od njegova zahtjevanih 100 milijuna eura. ”

Dembele je jedan od najboljih napadača Ligue 1 u ovoj sezoni, a privući će pažnju većih klubova. Manchester United ima nekoliko dobrih napadača, ali netko poput 23-godišnjaka pomogao bi im da postignu više golova.

Ako se Dembele pridruži Crvenim đavolima, vratit će se u Englesku, gdje je proveo nekoliko sezona u Fulhamu, a postigao je 19 golova u 64 utakmice u svim natjecanjima. Francuz je također nastupio u dvije utakmice Premijer lige protiv West Hama i Evertona u sezoni 2013/14.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!