NaslovnicaVijestiZvijezda od 100 milijuna eura poslala poruku Mikelu Arteti: "Dođi i uzmi...

Zvijezda od 100 milijuna eura poslala poruku Mikelu Arteti: “Dođi i uzmi me”

Transfer meta Arsenala Mykhaylo Mudryk signalizirao je da bi bio otvoren za prelazak na Emirates, prema pisanju engleskih medija. Mudryk je nagovijestio da je otvoren za odlazak iz Shakhtara, a Arsenal navodno vodi u utrci za njegov potpis.

Prema pisanju stranih medija, Arsenal bi mogao oboriti rekord u visini transfera i izdvojiti oko 100 milijuna eura da potpiše čudo od djeteta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

21-godišnji Mudryk je u Ligi prvaka ove sezone postigao tri gola i dvije asistencije u svojih šest nastupa.

Arsenal je bez sumnje zainteresiran za Mudryka, a kada bi se pridružio Topnicima, Ukrajinac bi krenuo u momčad koja je u velikom usponu.

Izabranici Mikela Artete su prvi na tabeli Premier lige i vode ispred aktualnog prvaka Manchester Cityja sa pet bodova prednosti.

Mudryk je u intervjuu razgovarao sa suprugom braniča Arsenala Oleksandra Zinchenka i bio je vrlo otvoren o svojoj budućnosti.

Govoreći na svom YouTube kanalu, Charles Watts sa GOAL.com portala je rekao: “Arsenal je zainteresiran za Mudryka, nema sumnje u to.”

“On je definitivno igrač čije ime će se čuti u narednom periodu, pogotovo ako nastaviti govoriti onako kako je govorio u ovom videu. Ne znam želite li to opisati kao molbu ‘dođi i uzmi me’, ali to je sigurno igrač koji maše zastavicom govoreći “neka me netko potpiše u siječnju’.”

Govoreći za The Times, Mudryk je upitan hoće li jednog dana igrati u Engleskoj: “Da, da, moguće je”, rekao je i nastavio: “Premier liga je najbolja liga na svijetu i svi žele igrati tamo. Ja sam tek na 20% svog potencijala.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!