NaslovnicaVijestiZvijezda od 60 milijuna eura iz Bundeslige stiže u Premier ligu: "A...

Zvijezda od 60 milijuna eura iz Bundeslige stiže u Premier ligu: “A tko ne bi volio igrati za Liverpool?”

Napadač RB Leipziga Timo Werner razgovarao je o svojoj budućnosti i čini se da otvara vrata za potencijalni transfer u Liverpool ili Chelsea u budućnosti.

Zvijezda od 60

Njemački internacionalac impresionirao je Bundesligi, izgledajući kao jedan od najboljih mladih napadača u Europi u posljednje vrijeme.

To je dovelo do povezivanja Wernera s velikim ljetnim transferom, a Bild je nedavno tvrdio da je zvijezda ocijenjena na 60 milijuna eura pogodovala potencijalnom prelasku u Liverpool.

23-godišnjak je također povezan s Chelseajem, što primjećuje Evening Standard, koji također prevodi citate igrača u kojem sasvim jasno otvara vrata za prelazak u veliki klub u Premier Ligu, ili jednog od favorita za osvajanje Lige prvaka.

To možda najsnažnije nagovještava želju za preseljenjem na Anfield, ali navijači Chelseaja se također mogu malo više nadati potencijalnom dolasku ovog vrhunskog talenta u budućnosti.

Plavci bi također mogli vrlo vjerojatno ponuditi Werneru više minutaže od Liverpoola, koji već imaju Mohameda Salaha, Roberta Firminoa i Sadia Manea.

U međuvremenu, Chelseaju će sigurno trebati više mogućnosti nakon što se pretjerano oslanja na mladića Tammyja Abrahama ove sezone, a Olivier Giroud i Michy Batshuayi ne izgledaju dovoljno pouzdano.

“Što kažete ako klub dođe i pokuca na vrata u sljedeća dva tjedna, klub koji je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka i pošalje nevjerojatnu ponudu? Vjerojatno bi svaki igrač razmišljao o tome “, rekao je Werner za Kicker, kojeg navodi Standard.

“Generalno mogu zamisliti da jednog dana igram u inozemstvu, iako nemam nijedan specifičan klub gdje bih želio biti.

„Otvoren sam za sve. Nedavno sam bio u Americi na odmoru i engleski je nogomet bio cijelo to vrijeme. To je uskličnik Premier lige. Ali postoje i veliki, poznati klubovi i sigurno bi bilo zabavno igrati tamo. “”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!