NaslovnicaVijestiZVIJEZDA PSG-A SE OTVORILA: Mbappe napokon otkrio da li ostaje ili odlazi...

ZVIJEZDA PSG-A SE OTVORILA: Mbappe napokon otkrio da li ostaje ili odlazi sljedeće sezone!

Zvijezda PSG-a se napokon otvorila! Rijetki su vidjeli ispadanje PSG-a u Ligi prvaka.

ZVIJEZDA PSG-A

Stvari su se promijenile otkako su prvobitno izvučeni protiv Manchester Uniteda u prosincu, naravno – njihovi protinvici su u potpunosti okrenuli svoju formu.

Ali pobjeda od 2-0 na Old Traffordu prošlog mjeseca trebala je biti dovoljna da prođu dalje.

Međutim, stvari su izgledale nesigurno kada je Romelu Lukaku zabio nakon samo dvije minute, ali Juan Bernat je smanjio strah s a golom deset minuta kasnije.

Samo je Lukaku nakon pola sata postigao drugi gol, da bi nakon 94. minute Marcus Rashford postigao gol sa bijele točke i zaključio povijesni preokret.

Sve to unatoč krizi ozljeda koju je imao United sa tri neiskusna tinejdžera koja su igrala u toj utakmici.

To je još jedno neugodno ispadanje za Parižane. Njihov san u Ligi prvaka je mrtav još jednu godinu i opet se čini da im nedostaje dovoljno iskustva za ovo natjecanje.

Nekoliko dana kasnije, Kylian Mbappe je napokon govorio o porazu. Razumljivo, on to teško prihvaća.

“Zapanjen sam. Nemam riječi”, rekao je za Telefoot. “Nisam mogao spavati – mislim da je tako bilo za sve nas.”

Pobjednik Svjetskog prvenstva je ipak želio preći preko toga i rekao je da i dalje vjeruje u projekat.

Nezaobilazno će biti zabrinutosti za navijače PSG-a o tome da će Mbappe, pa čak i Neymar, početi tražiti drugi klub u kojem će uspjeti osvojiti ovo prestižno natjecanje.

Sigurno je da su dokazali svoju dominaciju u Ligue 1, ali je glavni cilj osvajanje Europe.

No, unatoč milijunima, ponovo su ispali. Mbappe će možda doći u iskušenje da ponovo pokuša osvojiti to natjecanje, ali u drugom klubu, međutim, on to nije potvrdio.

“Sigurno ću biti ovdje sljedeće godine, to je već dogovoreno”, nastavio je. “Ne pomaže mi to što ću se brinuti za svoju osobnu situaciju. Jasno i precizno.”

To je pozitivna stvar koju PSG-ovi navijači mogu uzeti u obzir, jer sada sigurno znaju i vjeruju da Mbappe neće napustiti PSG, međutim, Neymar ništa nije rekao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!