NaslovnicaVijestiZVIJEZDA PSGA DALA ZELENO SVJETLO: Njegov prelazak u Barcelonu na ljeto je...

ZVIJEZDA PSGA DALA ZELENO SVJETLO: Njegov prelazak u Barcelonu na ljeto je već riješen!

Zvijezda PSG-a dala zeleno svjetlo. Njegov prelazak u Barcelonu na ljeto je već riješen. Prema navodima, Barcelona je dobila ogroman poticaj u transferu, budući da je veznjak PSG-a Adrien Rabiot potvrdio da želi da pređe na Nou Camp na ljetnom prijelaznom roku.

Zvijezda PSG-a

23-godišnjak postaje slobodan agent na kraju sezone, a njegov trenutni ugovor sa francuskim divovima istječe u ljeto.

S druge strane, bez ikakvih razgovora o produljenju ugovora, nagađalo se da će njegov sljedeći transfer biti u Barcelonu.

Prema Mundo Deportivu, oni su već pobijedili tu utrku za Francuza, jer je on već pristao na prelazak u Barcelonu na početku sljedeće sezone.

Važno je napomenuti da još uvijek nema službene potvrde o transferu, budući da katalonski divovi morau čekati do siječnja, ali naposljetku, ako je Rabiot sam dao zeleno svjetlo Barceloni, možda bi to trebalo biti dovoljno da se više ne špekuliše ta vijest.

Ukoliko to prođe bez ikakvih poteškoća, to je ključni dodatak za vladjuće španjolske prvake, jer značajno povećava njihov vezni red, sa dugoročnom vizijom na umu.

Rabiotova tehnička kvaliteta, stabilnost i kreativnost trebaju savršeno odgovarati stilu igre u Barceloni, pa bi ga tako i potaknuli na besplatan transfer potencijalno odličnog transfera za klub.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!