NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida objavila šokantnu odluku: Na ljeto napušta redove madridskog kluba

Zvijezda Real Madrida objavila šokantnu odluku: Na ljeto napušta redove madridskog kluba

Iskusni igrač Real Madrida Nacho obavijestio je čelnike Los Blancosa da će napustiti klub na ljeto kada mu istekne ugovor. Iako je cijelu karijeru proveo u dresu kluba sa stadiona Santiago Bernabeu, ovaj španjolski branič sada je donio odluku o napuštanju kluba.

Najzainteresiraniji za njegove usluge je milanski Inter, koji ga je već ranije pokušao dovesti u svoje redove, ali nije uspio. Osim Intera, Nacho na stolu ima još nekoliko ponuda, uključujući i one izvan europskog kontinenta, a konačnu odluku o nastavku karijere donijet će ovog ljeta.

Nacho je s Realom osvojio sve što se moglo osvojiti, uključujući pet titula prvaka Europe, te je trenutno kapetan kluba. Za španjolsku reprezentaciju odigrao je 24 utakmice i postigao gol, dok je ove sezone za Real nastupio u 36 susreta u svim natjecanjima, ali nije postigao pogodak.

Leny Yoro se spominje kao glavni kandidat za nasljednika Nacha. Real Madrid već je stupio u kontakt s agentom ovog 18-godišnjeg braniča, Jorgeom Mendesom, i planira ga dovesti ovog ljeta. Njegova vrijednost trenutno se procjenjuje na 40 milijuna eura, a osim Reala za njega je zainteresiran i PSG.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!