NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida odbila Newcastle: "Samo bi me PSG mogao dovesti u...

Zvijezda Real Madrida odbila Newcastle: “Samo bi me PSG mogao dovesti u iskušenje da napustim Španjolsku”

Zvijezda Real Madrida Karim Benzema odbio je interes Newcastle Uniteda i Španoljolsku bi napustio samo zbog PSG-a. Otkako je završeno klupsko preuzimanje na St. James Parku od strane bogatih saudijaca, Svrake su povezali sa nizom elitnih igrača.

Benzema, kojeg je Newcastle propustio prije mnogo godina, dok je još bio mladić, bio je jedno od spomenutih velikih imena, ali nije iznenađenje da Francuz nije previše zainteresiran za odlazak na St. James Park.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

El Nacional tvrdi da je 33-godišnjak odbio interes Svraka i da bi ga samo PSG mogao dovesti u iskušenje da prekine svoj dugi boravak u Realu.

U izvješću se dodaje da bi, iako je pod ugovorom do 2023., gledao da nastavi dalje idućeg ljeta ako Real dovede Haalanda.

Otkako je došao iz Lyona, Benzema je postigao 293 gola u 574 utakmice i napredovao kao glavni igrač Reala kada je Cristiano Ronaldo otišao 2018. godine.

Ove sezone nastavio je zabijati golove, postigavši 14 golova u 15 nastupa u svim natjecanjima za momčad Carla Ancelottija.

On je jedan od glavnih kandidata za ovogodišnju Zlatnu loptu uz Lionela Messija i Roberta Lewandowskog.

A francuski menadžer Didier Deschamps vjeruje da bi bio dostojan dobitnik nagrade koja se dodjeljuje krajem studenog.

“Karim je jedan od aspiracija u ovom trenutku i očito je vrlo ozbiljan kandidat za pobjedu.

“Ne kažem to samo zato što sam ja njegov trener, nadam se da će ga osvojiti za sve što je postigao u sezoni koju je postigao sa svojim klubom i francuskom reprezentacijom.”

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!