NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida je prioritet broj jedan za 'renovirani' Newcastle!

Zvijezda Real Madrida je prioritet broj jedan za ‘renovirani’ Newcastle!

Zvijezda Real Madrida, koja je već nekoliko prijelaznih rokova unazad na izlaznim vratima Santiago Bernabeua, prioritet je broj jedan novih vlasnika Newcastlea.

zvijezda Real Madrida

Veliki planovi čekaju samo da se formalizuje preuzimanje vlasništva nad Newcastleom. Napravljena je poduža lista pojačanja, a na prvom mestu je zvijezda madridskog Reala.

Velšanin je već duže vremena ozbiljan teret Madriđanima. Ima veliku platu, a malo je klubova koji bi mogli da isprate ta primanja. Prošle sezone Bale je imao Bale neke ponude, ali Florentino Perez nije bio zadovoljan ponuđenim obeštećenjem.

Ovog puta čini se da bi Bale ipak mogao konačno da ode i da svi budu zadovoljni, a novi vlasnici koji dolaze iz Saudijske Arabije ne žale novac da ozbiljno pojačaju redove kluba sa St. James Parka.

Sam Bale bi bio možda i najzadovoljniji. Ako bude imao istu ili veću platu (trenutno 17 miliona eura godišnje) svakako da će biti zadovoljniji da je prima u “svojoj” Engleskoj. Za početak, neophodno je da se kompletira promena vlasničke strukture Newcastlea, nakon čega ostaje da se vidi koje poteze će najprije povući na nogometnom tržištu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!