NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida tvrdi da ih Mohamed Salah ne poštuje

Zvijezda Real Madrida tvrdi da ih Mohamed Salah ne poštuje

Mohamed Salah “optužen” je za nepoštovanje Real Madrida, tenzije počinju rasti uoči finala Lige prvaka u subotu.

Liverpool će biti dodatno odlučan da završi sezonu s trećim peharom, pošto je prošlog vikenda propustio naslov prvaka Premier lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Taj je rezultat ostavio Salaha prilično razočaranim. Egipćanin želi završiti svoju kampanju tako što će se osvetiti Realu, od kojeg je Liverpool izgubio u finalu 2018., kada je u prvom poluvremenu izašao ozlijeđen.

Upitan nakon pobjede nad Villarrealom s kim se želi suočiti, Salah je rekao: “Želim igrati s Madridom, moram biti iskren. Izgubili smo u finalu prije od njih, želim igrati s njima i nadam se da ćemo pobijediti.”

Međutim, ti komentari nisu dobro prošli u Španjolskoj, a Federico Valverde je izjavio da su njegovi komentari nepoštovanje prema 13-orostrukim europskim prvakom.

“Očito su to riječi koje svatko može prihvatiti kako želi. Ja sam njegov protivnik i to je nepoštovanje značke Real Madrida i igrača. Jedino što moramo učiniti je dati sve od sebe, pokušati pokazati zašto smo u finalu i nadajmo se da možemo dati još jedan trofej navijačima i Real Madridu”, rekao je veznjak za Marcu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!