NaslovnicaVijestiZvijezda Reala najavila odlazak iz kluba: Pokušava otići već neko vrijeme!

Zvijezda Reala najavila odlazak iz kluba: Pokušava otići već neko vrijeme!

Tijekom godina je Real Madrid uvijek potpisivao najboljeg igrača sa međunarodnog turnira, a da zapravo nema neke planove za njih, što može ugušiti neke karijere.

Zvijezda Reala

James Rodriguez je savršen primjer za to. Prešao je u Real Madrid nakon odličnih nastupa na Svjetskom prvenstvu 2014. godine sa Kolumbijom, ali posljednjih godina se našao na posudbama.

Njegov najveći problem je što je najbolji na poziciji broj 10 i zapravo se ne uklapa u Realov sustav, pa je mijenjao pozicije.

U dobi od 28 godina, James Rodriguez se ovog ljeta treba preseliti u neki drugi klub kako njegova karijera ponovo ne bi stagnirala, a izgleda da je to i njegov osobni plan.

Španolski novinar Graham Hunter koji je poštovan zbog njegovog rada sa Sky Sportsom, sinoć je govorio o Jamesu za TV La Liga.

Razgovarali su o napadačkim promjenama početkom drugog poluvremena kada je Kolumbijanac spomenut. Hunter je tvrdio da je nedavno razgovarao sa Jamesom, a on mu je rekao da će napustiti klub ovog ljeta.

Čak je tvrdio da je prošlog ljeta imao zainteresiran klub, ali da je taj transfer propao, pa zvuči kao da on želi otići već neko vrijeme.

Naravno da za to moramo vjerovati Hunteru na riječ, ali ima smisla ako ode, bit će zanimljivo vidjeti i gdje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!