NaslovnicaVijestiZvijezda Reala napušta Santiago Bernabeu, City u pregovorima sa igračem

Zvijezda Reala napušta Santiago Bernabeu, City u pregovorima sa igračem

Zvijezda Reala napušta Santiago Bernabeu, City u pregovorima sa igračem. Januarski prelazni rok je otvoren i Manchester City se povezuje sa brojnim igračima visokog-profila širom Europe, a također su povezani i sa Iscom kojeg bi Real Madrid pustio ukoliko bi došla prava ponuda za njega.

Zvijezda Reala napušta Santiago Bernabeu

The Sun navodi da je Manchester City svjestan planova njihovog rivala Uniteda koji će također krenuti na Isca, pa su zato poslali ponudu za zvijezdu Real Madrida, koja će iznositi oko 32 miliona funti.

23-godišnjak je rekao da je nesretan sa svojom minutažom na Bernabeu, a Cityev izvršni direktor Ferran Soriano se navodno već sastao sa igračevim agentom, Jose Angel Sanchezom u zadnjih nekoliko dana da bi razgovarali o ciframa.

Neslužbeni sajt – Real Madrid News je rekao: “Izvršni direktor Manchester Cityja, Ferran Soriano je u Španiji i razgovara sa predstavnicima Real Madrid o mogućem transferu Isca u Premier ligu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

23-godišnjak bi se ponovo ujedinio sa trenerom Manuel Pellegrinijem na Etihad stadionu. Isco je igrao u Malagi kada ih je Pellegrini vodio, dok nije prešao u Real Madrid u ljeto 2013. godine.

Španski internacionalac je odigrao 79 utakmica u ligi za Kraljevski klub i postigao je 13 golova.

City već duže vremena želi Isca u svojim redovima i sada imaju šansu da to i ostvare.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!