NaslovnicaVijestiZvijezda Reala tvrdi: "Začepit ću usta kritičarima"

Zvijezda Reala tvrdi: “Začepit ću usta kritičarima”

benzema bale cristiano

Karim Benzema ove sezona igra svoj najgori nogomet u karijeri. Kritike na njegov račun sve su glasnije i brojnije. Nakon odigranih 1000 minuta ove sezone on je upisao samo 4 gola i 2 asistencije. Sinoć je u utakmici protiv APOEL-a zabio dva gola u Ligi prvaka, a po jedan gol zabio je u LaLigi te jedan u španjolskom Superkupu. Usprkos svemu Benzema ima samopouzdanja i tvrdi: “Začepit ću usta kritičarima”.

Nakon utakmice na Cipru Karim Benzema imao je kratki intervju s novinarima Marce:
– “Začepit ću usta kritičarima svojim golovima i asistencijama. Stalne kritike na moj račun će stati. Znam da mogu biti bolji i bit ću. Dat ću sve od sebe da popravim svoj učinak.”

Mnogi medijski kritičari nogometne igre u Benzemi vide najlošiju kariku Real Madrida. Primjerice Gary Lineker komentirao je kako je on solidan igrač, ali ništa posebno jer zabijati gol u svakoj drugoj utakmici u jakom klubu poput ‘kraljevskog kluba’ nije ništa posebno. Mnogi misle kako je Benzema precijenjen, no oni koji ga brane tvrde kako je on jako bitna karika u Zidaneovog sustavu jer puno radi za momčad.

Sinoćnja utakmica bila je njegova najbolja u dresu ‘kraljevskog kluba’ ove sezone. Zabio je 2 gola u pobjedi Reala nad APOEL-om 0:6. Golove su također zabili i Luka Modrić, Nacho te dva Cristiano Ronaldo koji također ima problema sa realizacijom ove sezone.

[su_oglas]

“Nije sve u zabijanju golova”

Mnogi Real vide bez Benzeme u sastavu jer ne zabija dovoljno, a Karim na to odgovara:
– “Ja sam napadač u uvijek pokušavam zabiti. To je naš zadatak, ali nije uvijek sve u zabijanju golova, ja mogu dati puno više od toga. Fokusiran sam na svoje suigrače i ako im mogu pomoći svojim proigravanjem ili odvlačenjem igrača ja ću to i učiniti.”

Novinar Marce upitao je Benzemu zašto je gol išao proslaviti s Maroyalom?

– “Znam da sam mu uzor. Sviđa mi se to, on je mlad igrač i pokušavam mu što više pomoći u njegovom razvoju. On često promatra moj način igre i uči uz mene.”

Za kraj je naravno novinar upitao neizbježno pitanje: “Jeste li sretni u Real Madridu bez obzira na sve kritike?”

  • “Jako sam sretan!” – rekao je za kraj Karim Benzema.

Čak je Gary Lineker sinoć na twitter napisao: “Dva gola Benzema. Vratio se!”. Navijači ‘kraljevskog kluba’ nadaju se nastavku ovakvih sjajnih igara njihovog glavnog napadača.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!