NaslovnicaVijestiZvijezda Šahtara na meti Manchester Citya

Zvijezda Šahtara na meti Manchester Citya

Engleski velikan i trenutno vodeća ekipa Premier lige u zimskom transfer roku će kako stvari stoje pojačati vezni red svoje ekipe. Na meti ekipe Pepa Guardiole našao se vezista ukrajinskog Šahtara koji je Katalonca oduševio na međusobnim dvobojima koje su ove dvije ekipe odigrale u grupnoj fazi Lige prvaka.

Zvijezda Šahtara

Trener Manchester Citya Josep Guardiola već je sa ustima punim hvale govorio o ekipi Shakhtara iz Donjecka prije dvoboja ova dva tima u grupnom dijelu Lige prvaka, a Shakhtar je u ta dva meča nanio velike problem izabranicima Guardiole, koji je u ovoj ekipi pronašao jednog igrača koji bi mogao pojačati redove Građana.

>>REAL KUPUJE U ENGLESKOJ? Zidane pronašao savršenog igrača za Real Madrid

Shakhtar je čak slavio s 2:1, što je unatoč činjenici da je City igrao bez većeg broja igrača, ipak velika stvar, čak i ako uzmemo u obzir veliki niz Citya u Engleskom prvenstvu.

[su_bonus]

Guardiola je posebno ostao impresioniran sa 24-godišnjim veznjakom Shakhtara, Fredom u kojem je prepoznao nasljednika veterana Yaye Tourea, čiji će ugovor s Ciytem isteći krajem ove sezone.

[su_bet365_100_bonus]

Fred je do sada odigrao šest utakmica u dresu Brazilske reprezentacije, ali od 2015. više nije nastupao za reprezentaciju Brazila. U City se je ranije preselio, Fredov mlađi sunarodnjak, Fernandinho, a danas igra jednu od glavnih uloga u timu lidera Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!