NaslovnicaVijestiZVIJEZDA SERIJE A BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Na ljeto želim u Manchester...

ZVIJEZDA SERIJE A BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Na ljeto želim u Manchester United!”

Zvijezda Serije A bez dlake na jeziku! Izjavio je da na ljetnom prijelaznom roku želi otići u Manchester United! Zvijezda Napolija Kalidou Koulibaly je spreman da se preseli u Premier ligu, točnije u Manchester United, koji će kako stvari stoje ponovo pokrenuti ponudu za ovog braniča.

ZVIJEZDA SERIJE A

Očekuje se da će United ovog ljeta ići na tržište kako bi potpisali iskusnog braniča koji bi bio u tandemu sa Victor Lindelofom.

Jose Mourinho je bio bijesan jer klub nije želio da potpiše braniča prošlog ljeta, a Crveni đavoli su ga propustili u posljednjim minutama, nakon što nisu uspjeli dovesti ni Jeromea Boatenga i Diega Godina. Oni su također željeli potpisati i Harry Maguirea i Toby Alderweirelda.

Ole Gunnar Solskjaer je poboljšao Unitedovu obranu od preuzimanja odgovornosti na Old Traffordu, ali je klub i dalje odlučan poptisati braniča i ohrabreni su Koulibalyjevom otvorenošću za dolazak u Premier ligu.

Prema Evening Stadardu, Koulibaly želi da se pridruži Unitedu i okonča svoj petogodišnji boravak u Napoliju.

United je bio voljan potrošiti skoro 100 milijuna funti na Raphael Varanea prošlog ljeta, ali Francuz nije bio voljan napustiti Bernabeu.

Unitedov odbor je voljan podnijeti poticaj za braniča prošlog ljeta, ali oni nisu bili impresionirani Mourinhovim ciljevima.

United je bio željan da krene po Koulibalyja u siječnju, ali Napoli nije htio prodavati sredinom sezone.

Crveni vragovi, međutim, vjeruju da će giganti Serije A biti voljni poslovati na ljeto i uvjereni su da će im naknada od oko 85 milijuna funti dovesti Koulibalyja.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!