NaslovnicaVijestiZVIJEZDA SIGURNO DOLAZI: Juventus odredio tri nove mete u slučaju da ne...

ZVIJEZDA SIGURNO DOLAZI: Juventus odredio tri nove mete u slučaju da ne uspiju dovesti Paula Pogbu u januaru!

Iako će gotovo sigurno osvojiti svoju osmu uzastopnu titulu u Seriji A ove sezone, u Juventusu situacija baš i nije savršena. I dok Massimiliano Allegri može biti sretan jer njegov tim ima šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Napolija na tabeli nakon 12 odigranih kola, on ima velikih problema u veznom redu.

Juventus sprema ponudu za Paula Pogbu

‘Stara dama’ će na gostovanje kod SPAL-a sljedeće subote otputovati bez Samija Khedire, Federica Bernardeschija i Miralema Pjanića. Naravno, Allegri još uvijek može računati na spremne Blaisea Matuidija, Rodriga Bentancura i Emrea Cana. Ipak, u predstojećem zimskom prelaznom roku će im glavni cilj biti dovođenje nove zvijezde u veznom redu. U posljednje vrijeme kao glavna meta se spominje Paul Pogba, koji baš i ne briljira otkako je napustio klub iz Torina i otišao u Manchester United prije dvije godine. Međutim, čelnici kluba su odredili još nekoliko meta, u slučaju da ne uspiju postići dogovor sa ‘Crvenim vragovima’.

Kako navodi Tuttosport, riječ je o trojici veznjaka. Prvi od njih je Christian Eriksen, čiji ugovor sa Tottenham Hotspurom ističe u ljeto 2020. godine. Danski reprezentativac nije baš u najboljoj formi krenuo u novu sezonu, u kojoj je podijelio tek četiri asistencije i postigao jedan gol. Sljedeći na Juveovoj listi je mladi veznjak Paris Saint-Germaina Adrien Rabiot, koji navodno svim silama želi napustiti Park prinčeva. 23-godišnjak se povezivao sa odlaskom proteklog ljeta, ali je ipak ostao u francuskoj prijestolnici. Njegov ugovor, za razliku od Eriksenovog, ističe sljedećeg ljeta, te bi ga ‘Stara dama’ mogla dovesti za znatno manju cifru, a ove sezone je na ukupno 16 nastupa postigao dva gola i podijelio jednu asistenciju.

Treća i posljednja meta u slučaju da ne uspiju vratiti Pogbu je veznjak Arsenala Aaron Ramsey, koji je privukao pažnju mnogih europskih velikana, uključujući Bayern Munchen i Paris Saint-Germain. Njegov ugovor sa ‘Topnicima’ također ističe sljedećeg ljeta, te je njegov odlazak gotovo siguran.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!