NaslovnicaVijestiZVIJEZDA TAJNO ODLETILA U LONDON: Liverpool finalizira transfer - pobijedili su Bayerna...

ZVIJEZDA TAJNO ODLETILA U LONDON: Liverpool finalizira transfer – pobijedili su Bayerna i PSV-a!

Liverpool je, kako se izvješćuje, vrlo ponosan što je pobijedio u utrci protiv Bayern Munchena zbog transfera visokorangiranog mladog braniča Seppa van den Berga.

ZVIJEZDA TAJNO ODLETILA

Prema nizozemskom izovru De Telegraaf, 17-godišnjak je sa svojim roditeljima napravio tajni let u London kako bi sinoć izgladio pojedinosti o transferu.

U izvješću se objašnjava da je Van den Berg već počeo trenirati sa Liverpoolom u njihovoj bazi u Melwoodu, te da su divovi sa Anfielda oduševljeni što su pobijedili Bayerna i PSV-a u njegovom potpisu u onome što smatraju da bi mogao biti odličan transfer.

Njemačka U21 – Rumunjska U21: Najava polufinala Europskog prvenstva do 20 godina!

Međutim, čini se da se Atletico približava dogov

Liverpool je pobijedio u Ligi prvaka prošle sezone i došao vrlo blizu osvajanja Premier lige, nakon što je Manchester City osvojio titulu sa samo jednim bodom razlike i to u posljednjem danu sezone.

Jasno je da klub ima svjetlu budućnost pod vodstvom Jurgen Kloppa, a Van den Berg izgleda uzbudljiv talenat koji sada može biti važan dio te budućnosti.

Nizozemski dječak je prethodno također bio povezan sa Redsima od strane Goala, koji je izjavio da je zaradio nevjerojatne ocjene od klupskih skauta.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!