NaslovnicaVijestiZVIJEZDA TOTTENHAMA ODBILA POTPISATI UGOVOR: Ne želi ostati u Londonu, čeka Real...

ZVIJEZDA TOTTENHAMA ODBILA POTPISATI UGOVOR: Ne želi ostati u Londonu, čeka Real Madrida da dođe po njega!

Zvijezda Tottenhama Christian Eriksen navodno čeka da ga Real Madrid potpiše u siječnju.

ZVIJEZDA TOTTENHAMA

Los Blancosi su ovog ljeta bili povezani sa danskim internacionalcem, izvještava Diario Gol u kojem se tvrdi da je 27-godišnjak pristao na prelazak u klub. Međutim, nije postignut nikakav dogovor i Eriksen je još uvijek u sjevernom Londonu.

Spursi su mu ponudili novi ugovor koji će mu omogućiti da zarađuje 230.000 funti tjedno, prenosi Football Insider. Međutim, Marca tvrdi da je danski internacionalac odbio sve ponude ugovora, jer se čuva za prelazak u Real Madrid u siječnju.

Eriskenov trenutačni ugovor ističe na sljedećeg ljeta, što znači da bi u siječnju mogao razgovarati o transferu sa drugim klubovima. S obzirom da 27-godišnjak još uvijek nije potpisao novi ugovor, Tottenham će ga sigurno više voljeti prodati u siječnju za pristojnu naknadu, nego ga pustiti beslatno na ljeto.

Eriksen je nastupao u svim utakmicama Spursa do sada, postigao je gol protiv Arsenala prošlog mjeseca. Danski internacionalac će najvjerojatnije startati u današnjem susretu protiv Crystal Palacea, gdje je Tottenham veliki favorit i gdje se od njih očekuje da će stići prvi do pet kornera, što je naš prijedlog za tu utakmicu. S obzirom da se na ovu kombinaciju može igrati samo u bet365 kladionici, preporučujemo vam da uzmete i bonus dobrodošlice koju nam nudi bet365 kladionica za sve nove članove.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!