NaslovnicaVijestiZvijezda Tottenhama u NEVJEROVATNIM problemima: Velika prijetnja koja bi mu mogla završiti...

Zvijezda Tottenhama u NEVJEROVATNIM problemima: Velika prijetnja koja bi mu mogla završiti karijeru!

Zvuči gotovo nevjerojatno, ali jedan od najboljih Tottenhamovih nogometaša suočava se s tako ozbiljnim poteškoćama da je čak i njegova karijera dovedena u pitanje. Danas to izgleda gotovo nevjerovatno, ali to tako je. Svaka zemlja ima svoje zakone, te je tako i u ovom slučaju.

Zvijezda Tottenhama

Tottenham ove sezone igra odlično. Za oči odmah zapane vrh napada u kojem vlada Harry Kane, a drugi strijelac ekipe iz Londona u prvenstvu je Sin Heung-Min. 27-godišnjak iz Južne Koreje koji je ove sezone postigao 12 golova u Premier ligi i 18 u svim natjecanjima, dodavši deset asistencija.

Ali nogometaš koji je započeo evropsku karijeru u Hamburgu ima velikih problema koji bi mogli imati značajan utjecaj na njegovu daljnju sportsku karijeru. On mora služiti vojni rok.

Južna Koreja ima zakon koji zahtijeva da svi muškarci mlađi od 27 godina služe vojni rok od gotovo dvije godine. Ako smo specifičniji vojni rok traje 21 mjesec, a to su dvije nogometne sezone.

Istina je da postoji neka vrsta rješenja za Tottenhamovog člana, koji bi mogao izbjeći obveze prema svojoj zemlji, ali to ne ovisi samo o njemu. Prema zakonu, vojna služba bi bila apologetna ako bi ste osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama ili na azijskim igrama s odabranim tipom. Budući da se sljedeće Olimpijske igre neće održati nego tek 2020. godine, ova opcija je odmah  isključena, budući da će Son uskoro napuniti 28 godina, pa su jedina opcija azijske igre.

>> Thibaut Courtois priznao kako će tužiti bivšeg trenera, a evo i zbog čega

Ove će se ove godine održati od 18. kolovoza do 2. rujna, a ugostiti će ih Indonezija. Stoga, Son namjerava igrati na prvenstvu sa reprezentacijom do 23 godine. No, pazite, pitanje je hoće li mu Tottenham dopustiti da igra. Son je prije četiri godine već planirao igrati u azijske igre, ali bivši klub Bayer Leverkusen mu nije dopustio i sasvim  jemoguće da će i ovaj put situaciji biti vrlo slična.

[su_champions_league]

Engleska Premier liga je u stvari počinje tjedan dana prije azijskih igara i Tottenham će  računati na svog južnokorejskog igrača. Osim toga, nije sigurno da će Južna Koreja doći do zlata kako bi spasila svog člana, iako je  jedan od favorita natjecanja.

Zato je Son u velikoj nevolji. Moguća dvogodišnja odsutnost sa nogometnih igrališta također bi imala ogromne posljedice za njega, a moguće je da se nikad više neće vratiti na razinu na kojoj je danas.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!