NaslovnicaVijestiZVIJEZDA UNITEDA DALA ZELENO SVJETLO: Odlazi u Italiju za 70 milijuna eura!

ZVIJEZDA UNITEDA DALA ZELENO SVJETLO: Odlazi u Italiju za 70 milijuna eura!

Izvještaji u Italiji ukazuju da se Manchester Unitedov Romelu Lukaku susreo sa dužnosnicima Intera i dao odobrenje za preseljenje u Italiju.

ZELENO SVJETLO

26-godišnjak dolazi nakon razočaravajuće sezone na individualnoj i kolektivnoj razini sa Crvenim đavolima.

Nakon što je uspio postići samo 15 golova u 45 nastupa, United se nije uspio kvalificirati za Ligu prvaka sljedeće sezone, pa se očekuje da će Ole Gunnar Solskjaer pokušati obilježiti to mjesto ovog ljeta i napraviti velike promjene.

Prema Calciomercatu, putem papirnog izdanja La Gazzette, predloženo je da bi Lukaku mogao biti na izlaznim vratima, jer se nije samo susreo sa Interovim dužnosnicima, nego je dao i odobrenje za preseljenje u Italiju.

Međutim, još uvijek postoji velika prepreka na putu izvršenja ovog trnasfera, jer je sugerirano da će Manchester United zahtijevati 70 milijuna eura za belgijskog internacionalaca, pa je stoga sporazum između dva kluba još uvijek potreba kako bi se zaključio posao.

PRIDRUŽITE NAM SE I NA INSTAGRAMU!

Za razliku od Manchester Uniteda, Inter se kvalificirao za Ligu prvaka, pa će se pripremati za život u Europi drugu sezonu zaredom dovodeći pojačanja, a Antonio Conte bi navodno trebao zamijeniti Luciana Spalletija prema gore navedenom izvješću.

Čini se kao da talijanski taktičar želi dodati kvalitetu i dubinu, a ne želi zamijeniti Mauro Icardija, jer The Sunovo izvješće navodi da će zadržati Argentinca na San Sirou i sljedeće sezone unatoč burnoj sezoni ove godine.

S druge strane, Nerazzurri bi se mogli pohvaliti sa napadom iduće sezone, ako Lukaku i Antonio Conte dođu u klub.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!