NaslovnicaVijestiZVIJEZDA UNITEDA NA IZLAZNIM VRATIMA: Stigla ponuda od 70 milijuna eura -...

ZVIJEZDA UNITEDA NA IZLAZNIM VRATIMA: Stigla ponuda od 70 milijuna eura – Napoli odlučan da ga dovede!

Špekulacije koje povezuju zvijezdu Manchester Uniteda Romelu Lukakua sa Napolijem su u porastu.

ZVIJEZDA UNITEDA

Inter se smatrao prvim kandidatom za njegov potpis nakon što su pokazali interes za Belgijanaca, nakon što je priznao da bi jednog dana volio igrati u Seriji A.

Međutim, s obzirom da je Inter naizgled bio blizu sklapanja dogovora za Rominog Edina Džeku, čini se da se njihov trag za Lukakuom donekle ohladio.

U posljednja 24 sata Napoli je ušao u ovu utrku, a mnogi izvori sada prijavljuju njihov interes za njega.

Nizozemska – Engleska: Sudar dvije “najvruće” reprezentacije u Evropi

Sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli održao je sastanak sa tvrtkom P&P Sports, koja upravlja Lukakuom, piše nam Gazzetta dello Sport.

Giuntoli je spreman ponuditi 70 milijuna eura za LUkakua, dok pripremaju ugovor za napadača u vrijednosti od 10 milijuna eura po sezoni.

“Sportski direktor je obavijestio kolegu da bi Napoli bio spreman pregovarati sa engleskim klubom ako se odluče staviti napadača na tržište, tako da postoji volja, a i želja da ga se pokuša dovesti, jer belgijski napadač odgovara profilu napadača kojeg je zatražio Carlo Ancelotti, a na prvom sastanku sa Unitedom, Giuntoli će se predstaviti sa ponudom od 70 milijuna eura, dok bi bio spreman pustiti igrača da potpiše ugovor od četiri godine sa 10 milijuna eura neto po sezoni.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!