NaslovnicaVijestiZVIJEZDA UNITEDA NALJUTILA REPREZENTATIVNE KOLEGE: Morao je u WC pa je teren...

ZVIJEZDA UNITEDA NALJUTILA REPREZENTATIVNE KOLEGE: Morao je u WC pa je teren napustio užurbano!

Zvijezda Uniteda naljutila reprezentativne kolege! Morao je u WC pa je teren napustio užurbano! Škotska je jučer pretrpjela neugodni poraz od 3-0 protiv Kazahstana, čime je započela svoju kvalifikacijsku kampanju za Euro 2020. na najrazornijim notama.

ZVIJEZDA UNITEDA

Unatoč žalosnom rezultatu, škotski su igrači i dalje našli vremena za pljeskanje navijačima na njihovoj podršci, ali je vezni igrač Manchester Uniteda, Scott McTominay ubrzao u tunel nakon posljednjeg zvižduka, izvlačeći gnjev kod Celticovog veznjaka Calluma McGregora.

Kapetan se upetljao u žestoku raspravu sa pomoćnikom Jamesa McFaddena iz Škotske, ali je menadžer Alex McLeich otkrio daje želučani poremećaj natjerao igrača Uniteda da napusti teren u žurbi.

McTominay je ušao sa klupe u posljednjih 20 minuta utakmice, ali bilo je prekasno, jer je Škotska već gubila u 51. minuti sa 3-0.

22-godišnjak je rođen i odgajan u Engleskoj, ali je po ocu imao škotsko podrijetlo i odlučio je predstavljati zemlju na međunarodnoj razini.

Igrač koji je prošao sve mlađe kategrije Uniteda se od tada pojavio u šest utakmica za Škote otkako je debitirao prošle godine i on će se nadati da će im pomoći u Europi 2020, unatoč lošem startu u kvalifikacijama.

Škotska igra sljedeću utakmicu protiv San Marina i oni će tražiti prijeko potrebnu pobjedu nakon što ih je Kazahstan deklasirao u četvrtak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!