NaslovnicaVijestiZvijezdi Borussije Dortmund liječnici otkrili tumor

Zvijezdi Borussije Dortmund liječnici otkrili tumor

Najveća zvijezda Borussije Dortmund Sebastien Haller saznao je da ima tumor te je odmah napustio pripreme momčadi.

Haller (28) je zbog teške bolesti napustio klupski trening kamp u švicarskom Bad Ragazu i hitno se vratio u Dortmund.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

On se u ponedjeljak nakon treninga požalio da se ne osjeća dobro, a liječničkim pregledima utvrđeno je da ima tumor na testisima.

“Današnja vijest bila je šok za Sebastiena Hallera i za sve nas. Cijela Borussia želi Sebastienu što skoriji potpuni oporavak i da ga uskoro opet možemo zagrliti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da osiguramo da dobije najbolje moguće liječenje”, rekao je Sebastian Kehl.

Haller je u karijeri igrao za Auxerre, Utrecht, Eintracht, West Ham i Ajax, gdje je prošle sezone u 50 utakmica zabio čak 32 gola, a ovog ljeta je prešao u Borussiju za 34,5 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!