NaslovnicaVijestiZvijezdu Manchester Uniteda kritizirali navijači nakon šokantnog poraza od Real Sociedada

Zvijezdu Manchester Uniteda kritizirali navijači nakon šokantnog poraza od Real Sociedada

Nogometaši Manchester Uniteda porazom su otvorili natjecanje u Europskoj ligi. Crvene vragove je na Old Traffordu savladao Real Sociedad sa 1:0, a nije im pomogao ni Cristiano Ronaldo.

Trener Uniteda Erik Ten Hag prvi je put krenuo s Casemirom koji je stigao iz Real Madrida, a u prvi tim vratio je i kapetana Harryja Maguirea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Jedini pogodak viđen je u 59. minuti kada je iz jedanaesterca pogodio Brais Mendez. Nakon utakmice mnogi igrači Uniteda bili su kritizirani zbog svoje igre, no najviše je na meti navijača bio branič Lindelof. Svoje nezadovoljstvo igrom švedskog reprezentativca brojni navijači pokazali su na društvenim mrežama.

Jedan navijač je rekao: “Lindelof je večeras bio loš, još gori kada je prebačen na desnog beka. Uopće nije dobar. Maguire je također katastrofa.”

Drugi obožavatelj je tweetao: “Zašto stavljaš Lindelofa kada imaš desnog beka u Wan Bissaki na klupi!!” Drugi navijač je dodao: “Nije slučajnost da Maguire i Lindelof igraju 90 minuta i ponovo izgledamo katastrofalno.”

Unitedova sljedeća zakazana utakmica u Europskoj ligi je protiv moldavskog FC Sheriffa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!