NaslovnicaVijestiZvijezdu od 30 milijuna funti juri Liverpool, a Chelsea vjeruje da će...

Zvijezdu od 30 milijuna funti juri Liverpool, a Chelsea vjeruje da će ga dovesti u Englesku

Transferna meta Liverpoola i zvijezda Sportinga Matheus Nunes vjeruje da je prijelaz u Englesku vjerojatan ovog ljeta.

Veznjak je upisao 74 nastupa za portugalsku momčad i postigao 6 golova. Međutim, Liverpool nije jedini u potrazi za Nunesom. Vjeruje se da bi ga Chelsea ili Wolves također mogli dovesti “svakog trenutka”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nunes je igrač koji je ovog ljeta privukao pažnju mnogih potencijalnih klubova nakon impresivne sezone u Sportingu.

Sporting procjenjuje Nunesa na otprilike 30 milijuna funti, a on nije igrač koji bi zahtijevao posebno visoku plaću. To će privući Liverpool s obzirom na njihovu strogu strukturu plaća.

Redsi su također navodno spremni “odriješiti kesu” kako bi potpisali Jude Bellinghama iz Borussije Dortmund, ali on nije dostupan za transfer ovog ljeta. Kako bi potpisali Engleza, Redsi su spremni pričekati do ljeta 2023. Vjeruje se da će do tada Dortmund biti spreman rastati se od Bellinghama.

Uz Liverpoolovu strojarnicu koja stari, potpisivanje Nunesa označilo bi početak prijeko potrebne evolucije veznog reda na Anfieldu.

Ali ako ga Redsi žele potpisati morat će biti brzi, Wolves i Chelsea spremni su za “napad” u svakom trenutku.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!