NaslovnicazabavaAdriana Lima dobila angažman u FIFA-i, Infantino objasnio njenu ulogu

Adriana Lima dobila angažman u FIFA-i, Infantino objasnio njenu ulogu

Brazilski model Adriana Lima proglašena je za prvog FIFA-inog globalnog ambasadora navijača.

Njena uloga bit će razvijanje, promocija i sudjelovanje u nekoliko globalnih inicijativa koje uključuju obožavatelje iz cijelog svijeta. Lima će uručiti i nagradu FIFA Fan Award na dodjeli najboljih FIFA-inih nogometnih nagrada u ponedjeljak u Parizu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Kada upoznate Adrianu, odmah osjetite njenu toplinu, ljubaznost i koliko je pristupačna i strastvena prema našoj igri. Ona živi i diše nogomet i stoga može biti sjajna veza između FIFA-e i navijača širom svijeta”, rekao je predsjednik FIFA-e Gianni Infantino u izjavi u kojoj je najavio novog ambasadora.

Adriana se zahvalila FIFA -i na ulozi koju je dobila, istaknuvši da želi navijačima dodatno približiti nogomet.

“Dolazeći iz više nego skromnog porijekla i pošto sam nogometni navijač, veoma sam zahvalna i počastvovana što me je FIFA odabrala kao prvog globalnog ambasadora navijača“, rekla je Lima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!