NaslovnicazabavaCristiano Ronaldo dobio posebno dizajniran sat vrijedan 1,3 milijuna dolara, tajkun mu...

Cristiano Ronaldo dobio posebno dizajniran sat vrijedan 1,3 milijuna dolara, tajkun mu ga je osobno uručio

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo dobio je najnoviji poklon od luksuzne tvrtke satova Jacob & Co, koji mu je osobno uručio osnivač tvrtke Jacob Arabo.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon što je u svibnju na svom Instagram profilu pokazao sat te kompanije koji je vrijedan 105.000 eura, Ronaldo je sada primio dar čija vrijednost iznosi 1,3 milijuna dolara. Navedeno je da je ovaj sat posebno dizajniran za portugalskog nogometnog asa.

Prije nekoliko mjeseci, ovaj brand je otvorio svoju trgovinu u Riyadhu, a Cristiano Ronaldo je izabran kao glavno lice koje će promovirati ovu poznatu kompaniju u Saudijskoj Arabiji.

Jacob Arabo, zapravo po imenu Jakov Arabov, je tajkun koji potječe iz Uzbekistana, a pobjegao je u Ameriku s roditeljima kada je imao 14 godina, te su postali stanovnici New Yorka. Osnovao je svoju tvrtku 1986. godine, a danas su njegovi satovi među najluksuznijim na svijetu, a nose ih neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Jennifer Lopez, Salme Hayek, Leonarda DiCaprija…

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!