NaslovnicazabavaDavid Beckham otkrio da Victoria svaki dan jede isti obrok već 25...

David Beckham otkrio da Victoria svaki dan jede isti obrok već 25 godina

David Beckham nedavno je otkrio da njegova supruga Victoria već 25 godina jede isti obrok, a austrijski liječnik Markus Metka rekao je da je njezina prehrana nutricionistički prilično zdrava, ali da jednoličnost nije zdrava za psihu. Tijekom nedavnog gostovanja u podcastu, bivši nogometaš govorio je o svojoj supruzi i njezinim prehrambenim navikama.

“Postajem jako emotivan kada je riječ o hrani i vinu. Kad jedem nešto dobro, želim da to svi probaju. Nažalost, u braku sam s nekim tko jede isto jelo zadnjih 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće”, otkrio je Beckham.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Posljednji put jedno od njegovih jela probala je dok je bila trudna s kćeri Harper prije jedanaest godina, a David je priznao da mu je to bila jedna od najdražih večeri.

Victoria je ranije otkrila kako ne jede hranu pripremljenu na ulju, maslacu i umacima te izbjegava crveno meso i mliječne proizvode. Najviše voli, kaže, tostirani kruh ili povrće kuhano na pari s malo začina. “Vjerojatno sam najgora mora za većinu restorana. Volim povrće kuhano na pari. Volim kuhati hranu na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslac ili umake”, rekla je Victoria.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!