NaslovnicazabavaEvo koliko novca Wanda Nara i Mauro Icardi potroše svaki mjesec

Evo koliko novca Wanda Nara i Mauro Icardi potroše svaki mjesec

Argentinski nogometaš Mauro Icardi i njegova supruga i agentica Wanda Nara žive luksuznim životom, a sada je otkriveno i koliko novca troše svaki mjesec.

Nakon odlaska iz Intera Icardi je nakon transfera vrijednog oko 60 milijuna eura karijeru nastavio u PSG-u, no nije se proslavio te je posuđen Galatasarayu.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Unatoč manjim primanjima, on i supruga Wanda mjesečno potroše pozamašnu svotu novca.

“Navikli su se na životni standard u kojem je Wanda trošila između 400 i 500 tisuća eura mjesečno za život. Taj je novac išao na troškove kuće u Milanu, međunarodne škole za njihovu djecu i ostalo”, rekao je argentinski novinar Augusto Tartufoli za TV emisiju Los Angeles de la Manana.

Sada umjesto 10 milijuna eura po sezoni Icardi zarađuje 6 milijuna.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!