NaslovnicazabavaGej nogometaš iznenadio svog partnera prosidbom na klupskom terenu

Gej nogometaš iznenadio svog partnera prosidbom na klupskom terenu

Nogometaš Josh Cavallo iz Australije prije tri godine javno je objavio na Instagramu da je gej, postavši tada jedini aktivni nogometaš koji je otvoreno priznao svoju seksualnu orijentaciju. Lijevi bek Adelaide Uniteda podijelio je svoju priču na Instagramu, ističući svoju potrebu da bude otvoren i prihvaćen u svijetu nogometa.

“Dok sam odrastao, uvijek sam osjećao potrebu skrivati ​​se jer sam se sramio. Budući da sam gej nogometaš, morao sam naučiti skrivati osjećaje kako bih se uklopio u kalup profesionalnog nogometaša. Odrastanje kao gej i igranje nogometa bili su samo dva svijeta koja se prije nisu ukrstila. Živio sam svoj život pretpostavljajući da je to tema o kojoj se nikada neće govoriti.”

Tri godine nakon objave, Cavallo je zaprosio svog partnera i kolegu nogometaša Leightona Morrella objavivši zaruke na Instagramu uz poruku:

“Ovu godinu započinjem sa svojim zaručnikom. Hvala Adelaideu što mi je pomogao s ovim iznenađenjem. Vaša beskrajna podrška mi puno znači. Stvorili ste siguran prostor u nogometu kakav nisam mogao zamisliti ni u najluđim snovima. Ohrabrivali ste me da živim autentično svaki dan svog života. Čini mi se ispravno što se ovo dogodilo na terenu, gdje je sve počelo.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!