NaslovnicazabavaHaaland izražava frustraciju: Promijenio bih pravilo bacanja auta u nogometu

Haaland izražava frustraciju: Promijenio bih pravilo bacanja auta u nogometu

Erling Haaland, napadač Manchester Cityja, iznio je prijedlog za dva nova pravila u nogometu. U intervjuu za službeni podcast kluba istaknuo je svoje frustracije vezane uz bacanje auta, ističući da mu je to jedno od najiritantnijih pravila u igri te da ga vjerojatno ne zna ni pravilno baciti. Nadalje, izrazio je potrebu za širom primjenom tehnologije u nogometu.

“Prvo bih uveo tehnologiju koja će pratiti cijeli teren i je li lopta prešla preko linije. Tako da uvijek možemo kontrolirati je li lopta izašla iz igre ili ne. Druga stvar koja me ljuti je izvođenje auta. Odredio bih da nije važno kako se aut baca, samo da se mora bacati s dvije ruke. Ne znam ni točna pravila, vjerojatno krivo bacam aut. Uveo bih pravilo da nije važno kako ćemo ga baciti”, rekao je Haaland.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!