NaslovnicazabavaNavijačica Argentine tetovirala Emiliana Martineza, na kraju morala ispraviti grešku

Navijačica Argentine tetovirala Emiliana Martineza, na kraju morala ispraviti grešku

Navijačica Argentine uspjela je obnoviti tetovažu svog novog heroja, reprezentativnog vratara Emiliana Martineza, nakon što je napravila veliku grešku.

Argentinska navijačica htjela je odati počast argentinskom junaku Emilianu Martinezu za njegove nastupe na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali je napravila veliku grešku prilikom tetoviranja zbog koje je morala na dodatni zahvat.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Umjesto Martinez, navijačica je pogriješila i tetovirala prezime Fernandez. Dibu je nadimak vratara Martineza, no ona je pogriješila prezime.

Ubrzo je napravila ispravak, pa je uradila sliku Maritinezove odbrane preko pogrešnog teksta “Dibu Fernandez”.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!