NaslovnicazabavaNogometaš kleknuo da zaprosi djevojku na utakmici, zaštitar pokvario trenutak za pamćenje

Nogometaš kleknuo da zaprosi djevojku na utakmici, zaštitar pokvario trenutak za pamćenje

Vladislav Shubovich, nogometaš bjeloruskog drugoligaša Smorgona, nedavno je došao u središte pozornosti svjetske javnosti nakon što je na utakmici odlučio zaprositi svoju djevojku. Smorgon je u 26. kolu drugog ranga bjeloruskog nogometa dočekao Volnu i bio veliki favorit.

Nakon vodstva od 1:0 u 49. minuti, trener domaćih je u 68. minuti u igru ​​uveo 22-godišnjeg stopera Shubovicha kako bi pojačao obranu, ali i kako bi mogao iznenaditi svoju djevojku i zaprositi je tijekom utakmice.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

A idealnu priliku za to dobio je Shubovich u 85. minuti kada je dosuđen jedanaesterac za Smorgon. Uspješno ga je realizirao, a zatim pozvao svoju djevojku da siđe sa tribine. Nije očekivala da će je Vladislav zaprositi, a kada je 22-godišnjak kleknuo ispred nje i krenuo izvaditi zaručnički prsten, umiješao se zaštitar.

On je, očito, bio jedini na stadionu koji nije bio obaviješten o tome što se događa, a djevojku je grubo odgurnuo s terena, nakon čega je umalo došlo do fizičkog obračuna. Na kraju se umiješao i sudac utakmice koji je zaštitaru naredio da se makne i dopusti Shubovichu da zaprosi djevojku koja se pristala udati za mladog nogometaša Smorgona.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!