NaslovnicazabavaOsvojio Svjetsko prvenstvo s Argentinom, a sada navijači zahtijevaju da prekine s...

Osvojio Svjetsko prvenstvo s Argentinom, a sada navijači zahtijevaju da prekine s djevojkom nakon kompromitirajućeg videa

Argentinski reprezentativac koji igra za Manchester City Julian Alvarez nedavno je s Gaučosima osvojio Svjetsko prvenstvo, a sada ga navijači mole da ostavi svoju djevojku Emiliju Ferrero.

Kako prenose lokalni mediji, pokrenuta je peticija argentinskih navijača u kojoj traže od Alvareza da prekine s Emilijom Ferrero. Razbjesnila ih je zbog jednog detalja pa su mu odlučili javno pokazati što misle o njoj.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se vidi kako djeca prilaze Alvarezu i traže od njega autograme. No, tada se umiješala Emilija koja im je objasnila da od toga neće biti ništa, te da mogu stajati zajedno na grupnoj fotografiji, što su mališani na kraju i učinili.

Taj je video razljutio obožavatelje koji su napisali da je pokazala negativan stav i pokvarila lijep trenutak djeci, a peticija je već skupila 20 tisuća potpisa.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!