NaslovnicazabavaOtac Maneove supruge otvoreno govori o ugovorenom braku: Bez oklijevanja sam prihvatio...

Otac Maneove supruge otvoreno govori o ugovorenom braku: Bez oklijevanja sam prihvatio njegov zahtjev

Sadio Mane, slavni senegalski nogometaš, sklopio je brak 7. siječnja u svojoj domovini s Aishom Tamba, koja je trinaest godina mlađa od njega i nedavno je postala punoljetna. Jučer se prvi put oglasio Amadou Tamba, otac Maneove supruge Aishe, potvrdivši da je riječ o ugovorenom braku između dvije obitelji koje se dugo poznaju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Dobrovoljno je prihvatila brak sa Sadiom, ali kao roditelji smo joj savjetovali da sama donese odluku, Bog je učinio ono što je najbolje za nju”, rekao je otac Maneove supruge, potvrdivši da Sadio i Aisha nisu izlazili prije nego što su se vjenčali.

“Znao sam da su Sadio i cijela njegova obitelj jako dobri i skromni ljudi. Sadio je bio samo odraz svoje obitelji. Međutim, ja sam kao otac morao znati više o njemu, njegovom obrazovanju, njegovoj vjeri u Boga, njegovoj poniznosti. Sadio i ja puno pričamo o projektima, ali pričamo i o životu općenito i puno me je naučio iako je još mlad.On zna puno o životu i ja sam naučio puno od njega. Zato nisam oklijevao prihvatiti njegov zahtjev da oženi Aishu,” dodao je Amadou.

Amadou Tamba radi u građevinskoj industriji te je otkrio da s Maneom i njegovom obitelji blisko surađuje na brojnim projektima od 2013. godine.

Najnovije vijesti

Victor Osimhen odabrao svoj sljedeći klub. Na ljeto napušta Napoli!

0
Napadač Napolija, Victor Osimhen, navodno želi pridružiti se novom klubu, prema glasinama koje su se pojavile uslijed spekulacija o njegovom mogućem odlasku iz Serie...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!