NaslovnicazabavaPogledajte trailer: Zlatan Ibrahimović glumi u novom filmu Asterix i Obelix

Pogledajte trailer: Zlatan Ibrahimović glumi u novom filmu Asterix i Obelix

Zlatan Ibrahimović okušat će se i u glumačkim vodama. Legendarni nogometaš glumit će u najnovijem filmu o galskim strip junacima Asterixu i Obelixu pod nazivom “Asterix and Obelix: the Middle Kingdom”.

“Asterix and Obelix : The Middle Kingdom” nadolazeća je francuska avanturistička komedija redatelja Guillaumea Caneta, koji također glumi Asterixa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U filmu, u kojem Gilles Lellouche glumi Obelixa, legendarni junaci po prvi put putuju u Kinu. Originalna priča temelji se na scenariju Philippea Mechelena i Juliena Hervéa.

Kako je na proljeće objavio Deadline, legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu u ovom filmu, a tumačit će lik Rimljanina Antivirusa.

Osim Ibrahimovića i spomenutog dvojca, u filmu se pojavljuju i Vincent Cassel kao Cesar, Marion Cotillard kao Kleopatra i Jonathan Cohen kao Finalthesis. Ovo je prvi film o slavnim junacima koji nije snimljen ni prema jednom od stripova o Asterixu, niti u njemu glumi Gerard Depardieu kao Obelix.

Snimanje je planirano za 2020. u Kini, ali je odgođeno godinu dana i premješteno u Francusku zbog pandemije koronavirusa. Premijera je zakazana za 1. veljače 2023.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!