NaslovnicazabavaPogledajte trailer: Zlatan Ibrahimović glumi u novom filmu Asterix i Obelix

Pogledajte trailer: Zlatan Ibrahimović glumi u novom filmu Asterix i Obelix

Zlatan Ibrahimović okušat će se i u glumačkim vodama. Legendarni nogometaš glumit će u najnovijem filmu o galskim strip junacima Asterixu i Obelixu pod nazivom “Asterix and Obelix: the Middle Kingdom”.

“Asterix and Obelix : The Middle Kingdom” nadolazeća je francuska avanturistička komedija redatelja Guillaumea Caneta, koji također glumi Asterixa.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

U filmu, u kojem Gilles Lellouche glumi Obelixa, legendarni junaci po prvi put putuju u Kinu. Originalna priča temelji se na scenariju Philippea Mechelena i Juliena Hervéa.

Kako je na proljeće objavio Deadline, legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu u ovom filmu, a tumačit će lik Rimljanina Antivirusa.

Osim Ibrahimovića i spomenutog dvojca, u filmu se pojavljuju i Vincent Cassel kao Cesar, Marion Cotillard kao Kleopatra i Jonathan Cohen kao Finalthesis. Ovo je prvi film o slavnim junacima koji nije snimljen ni prema jednom od stripova o Asterixu, niti u njemu glumi Gerard Depardieu kao Obelix.

Snimanje je planirano za 2020. u Kini, ali je odgođeno godinu dana i premješteno u Francusku zbog pandemije koronavirusa. Premijera je zakazana za 1. veljače 2023.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Ronaldo dobio odbijenicu: Razmišljali smo da ga dovedemo, ali to se...

0
Jedan od najvećih klubova na svijetu, njemački Bayern München, u ovom prijelaznom roku neće angažirati portugalsku zvijezdu Cristiana Ronalda. Portugalac je slobodan igrač budući da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!