Bet365 Penalty Payback – Ostvarite povrat novca ako vaš tim na Euru izgubi na penale

Bet365 Penalty Payback je nova promocija koju nam nudi jedna od najboljih online kladionica na svijetu. Nakon isplate nevjerovatnih 17.4 milijuna funti na posljednjem Svjetskom prvenstvu, Bet365 će ponovo ponuditi svojim korisnicima povrat novca ako reprezentacija na koju su igrali da će osvojiti Euro 2016 izgubi na jedanaesterce.

Penalty Payback

Za nove korisnike

Ako niste član Bet365 kladionice, postanite to danas! Registrirajte se na gumb ispod i sudjelujte u ovoj, i mnogim drugim, fantastičnim pogodnostima Bet365 kladionice!

REGISTRIRAJTE SE!

Bet365 Penalty Payback promocija

Bet365 nudi ‘Penalty Payback’ promociju za sve korisnike koji su se kladili na to tko će osvojiti euro, te ako reprezentacija na koju ste se kladili ispadne na penale, Bet365 vraća vaš ulog. Jednostavno stavite okladu na ‘To Win Outright’, to jest na reprezentaciju za koju mislite da će osvojiti prvenstvo, a ukoliko se desi da vaš tim bude eliminiran na penale, Bet365 vam vraća vaš uloženi novac.

SUDJELUJTE U PENALTY PAYBACK PROMOCIJI

Ponuda se odnosi na ‘Win’ i ‘Each-Way’ oklade. Ova promocija će biti dostupna do finalnog susreta na Euru 2016 u Francuskoj 10. srpnja.

Ponuda neće biti primijenjena ukoliko je ulog u potpunosti isplaćen. Gdje je ulog djelomično isplaćen, samo preostali aktivni ulog će biti vraćen na vaš račun.

Steve Freeth iz Bet365 je rekao: “Ova promocija je dobro primljena od strane naših korisnika na Svjetskom prvenstvu 2014., gdje je ‘Penalty Payback’ aktiviran 4 puta, što znači da smo vratili 17.4 milijuna funti – to je velika sigurnosna mreža za naše korisnike.”

Uvjeti i odredbe

  1. Ova ponuda je dostupna do finalnog susreta na Euru 2016 u nedelju 10. srpnja koji počinje u 21:00h po našem vremenu.
  2. Kada je ekipa eliminirana na jedanaesterce, u višestrukim okladama će biti tretirana kao koeficijent 1.
  3. Ova ponuda vrijedi samo za timove koji su ispali nakon jedanaesteraca.
  4. Ako tim izgubi finale Eura 2016. na penale, samo novac pobjedničkog dijela ‘Each-Way’ oklade će biti vraćen.
  5. Ova promocija se neće primjenjivati na uloge koji su u potpunosti isplaćeni. Ako je ulog djelomično isplaćen, samo preostali aktivni ulog će biti vraćen.
  6. Gdje se bilo koji uvijet iz ponude ili promocije prekršio ili postoji neki dokaz o nizu oklada od strane korisnika ili grupe korisnika, što zbog deposit bonusa, poboljšanog plaćanja, besplatnih oklada, oklada bez rizika ili bilo koje druge promotivne ponude, gdje korisnik zasigurno dobija bez obzira na ishod, bilo pojedinačno ili kao dio grupe, Bet365 zadržava pravo na povrat bonus elementa takve ponude. Bet365 također zadržava pravo da nametne administrativne troškove korisniku do vrijednosti deposit bonusa, besplatne oklade, oklade bez rizika ili dodatnih plaćanja kako bi pokrili administrativne troškove. Najbolja online kladionica na svijetu, Bet365 također navodi da ima prava da traži od bilo kojeg korisnika da osigura dovoljno dokumentacije kako bi zadovoljili apsolutnu diskreciju, kao i korisnikov identitet koji je prioritetan kod kreditirana bilo kakvog bonusa, besplatnih oklada, oklada bez rizika ili ponuda za njihov račun.
  7. Sve ponude Bet365 su namijenjene rekreativnim igračima i bet365 može prema vlastitom nahođenju ograničiti prihvatljivost korisnicima da sudjeluju u svim ili djelu neke promocije.
  8. Bet365 zadržava pravo izmeje, otkazivanja, povrata ili odbijanja bilo koje promocije po vlastitom nahođenju.
  9. POSTAVI BESPLATNU OKLADU

Share This