NaslovnicaDugorocne okladeSteve Bruce dobio otkaz u Newcastleu! Kladionice već znaju tko će biti...

Steve Bruce dobio otkaz u Newcastleu! Kladionice već znaju tko će biti sljedeći trener!

60-godišnji Steve Bruce više nije trener Newcastlea. Nakon mnogobrojnih glasina o njegovom odlasku, sada je klub i zvanično potvrdio da je došlo do sporazumnog prekida suradnje, a svima je vrlo jasno da je ovo bila odluka novih vlasnika.

Steve Bruce dobio otkaz

Prije nekoliko tjedana Newcastle je prodan saudijskom javnom fondu za investiranje za 305 milijuna funti i prva odluka novih vlasnika bila je promjena trenera.

“Ovo mi je posljednji posao u karijeri. Nije stvar u meni, nego je to postalo prilično naporno čitavoj mojoj obitelji. Od prvog dana u Newcastleu bilo je prilično teško. Mislio sam da mogu sve pretrpjeti, ali je bilo doista neizdrživo. Nisu me željeli, govorili su da neću uspjeti, da sam debelo smetalo i da sam taktički nesposoban. Tako je zaista od prvog dana”, rekao je Bruce, koji je Svrake vodio u 97 utakmica, a ostvario samo 27 pobjeda.

Poznati novinar Fabrizio Romaono je potvrdio da postoje samo dva glavna favorita za preuzimanje Newcastlea, a to su Paulo Fonscea i Lucien Favre. Prema kladionicama vrlo izgledno je da će Paulo Fonseca biti sljedeći menadžer Newcastlea, gdje nam betfair kladionica daje kvotu od 1.44. Na Luciena Favrea je ipak kvota nešto viša i iznosi 6.00 u betfair kladionici.

IGRAJ NA BETFAIR!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!