ODUZETO IM 12 BODOVA: Bolton bi nakon oduzimanja bodova mogao ispasti iz Championshipa

Oduzeto im 12 bodova i sada se suočavaju sa oduzimanjem bodova. Veliki problemi za Bolton na početku nove sezone. Nakon što su prikupili 11 bodova u prvih šest kola oni kreću u administraciju i gube 12 bodova, jer predsjednik Ken Anderson nije uspio dogovoriti sporazum o vraćanju dugo od 4.8 milijuna eura.

Oduzeto im 12

Ekipa iz Champhionshipa je bila u razgovorima sa finansijskom tvrtkom BluMarbl kasno u ponedjeljak navečer zbog mogućeg dogovora, koji se nije dogodio.

U klubskoj izjavi Anderskon je rekao: “Ja sam vrlo razočaran što su Stuart Wilson i Michael Henson iz Blu Marble Capital Ltd. odlučili odbiti ponudu za otplatu duga koji je prvobitno napravljen preko Sportshielda i time stavili klub u administraciju.”

Bolton će biti prvi klub u nogometnoj ligi koji će pasti u administraciju u pet godina, aprvi nakon što je standardna kazna lige za administraciju povećana sa 10 na 12 bodova u 2015. godini.

S druge strane, Phil Parkinson je uspio izbjeći ispadanje u treću ligu prošle sezone, a na dnu tablice ostaju sa -1 bodom kada im se oduzmu kazneni bodovi.

Sva ova događanja su nas navela da pogledamo koeficijente na ispadanje Boltona iz lige ove sezone, što je sada mnogo vjerojatnije i bili smo sretni kada smo vidjeli da je taj koeficijent 2.70 na Unibet kladionici. No, vjerujemo da taj koeficijent neće biti takav još dugo.

Bolton se u ovom trenutku nalazi na osmoj poziciji i igraju protiv QPR-a u subotu. Bolton je prošle sezone za dlaku izbjegao ispadanje, imali su samo dva boda više od posljednja tri na tabeli i ovaj odlazak u administraciju će ih upropastiti ovog puta.

Ovako dobre koeficijente za tim koji će imati -1 bod odmah na početku sezone ne smijemo propustiti, jer će se nakon odlaska u administraciju teško vratiti.

Bit će to još jedna teška sezona za Bolton od kojeg očekujemo ispadanje u niži rang natjecanja ove sezone.

IGRAJ DA ĆE BOLTON ISPASTI IZ LIGE!