Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Noname23

Članovi
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Noname23 last won the day on April 22 2020

Noname23 had the most liked content!

5 Followers

Recent Profile Visitors

1212 profile views

Noname23's Achievements

Kladioničar pripravnik

Kladioničar pripravnik (3/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

33

Reputation

  1. Pozdrav. U oskudaciji kladjenja osim na lijeve lige u saradnji sa real life frendom pokrecemo poker staking program. Na sajtu koji vama odgovara. Za pocetak cemo odabrati 7 do 10 kandidata. Raicitih nivoa i kvaliteta bit. Pocetnik se moze prijaviti. Vi dobijate: Roll za igru (30 buyinova za level koji odlucimo zajedno da igrate) .. Pristip videima na istaknutim poker sajtovima 24sata dnevno mozete pitati za savhet iskusnije igrace od sebe. Profit se dijeli 50-50 .rejk je vaš. U slucaju gubitka rolla niste duzni nista to je rizik stejkera. Od vas se trazi: Da imate funkcionalan skrill acvount radi dijeljenha dobiti. Da ste punoljetni. Da mozete igrati barem 2h dnevno. Da tokom igre ne ihrate za sruge stejkere. Sve prijave saljite u inbox u vidu. Drzava iz koje dolazite, Sajt na kojem ste igrali. Koje levele ste igrali, Koliko sati mozete igrati dnevno. I sve sto mislite da je bitno da bas vas odaberemo. Pozdrav.
  2. Drugi tip si prošao a prvi odgođen čini mi se. Koji ti je bankroll sad. Jesi ovo već radio prije. I ja sam sinoć trebao početi ali zbog manjka vremena danas cu. Malo drugačiji projekat nego tvoj pa prati me. Nego jedno pitanje. Po čemu biraš utakmice, da li ideš na favorite i pretpostavljas da ce u 2pol pobijediti ili ides na mec 50/50 recimo gdje ti je bitno da bilo koja ekipa dobije 2pol iako je i procenat berijesenog dosta veći.
  3. Pozz. Igram kladionicu dosta dugo i na wwin i bet365 imam uloge i do 200-250e trenutno. Ali na meridianbet počinjem challenge tj zelim pokazati drugima da se moze od 50KM napraviti 1000KM za odredjeno vrijeme. Nemam pojma koliko će mi trebati vremena za to i da li ću uspjeti uopste nadam se da hoću. Na početku chellenga cu igrati 5% od bankrolla tj tikete ili oklade vrijednosti 2.5KM. Svakog ponedjeljka cu u zavisnosti od bankrolla odredjivati koji iznos te sedmice uplacujem na tiket tj 5% od trenutnog ulagati citavu sedmicu. Kada se i ako dignemo jace igrat cemo 4% ili cak 3%. Pocinjem vcrs. Igrat cu zicere i tikete duplanja najčešće. Kladionica ima cashout u svakom trenutku dako da će mi to koristiti pogotov poslije. Vikendima ako se popravi stanje sa koronom i bude sporta ću i neki tiket 5-6 parova spojiti pa ako dođe bit će to dobar bankroll bust. Nisam opterećen novcima imam ih dovoljno igram jako na wwin i bet365 pa tako da nemam potrebu cashoutat novac ..idemo do 1000KM ili do busta. Nesto slicno sam vec uspio tako da imam iskustva i strpljenja. Inače ideju sam dobio od člana @badbeat koji igra 2pol 12 pa rekoh da i ja započnem neki projekat. Nek se zazeleni ????
  4. 1sekundu ako je igrač odigrao računa mu se da je nastupio tako da je listić na over u ovom slucaju gubitan.
  5. Hoce li biti neke viber grupe. Notifikacije su dobro rjesenje i rade ali ni viber nebi bio los. Čisto bi neke stvari mogli tamo pisati da ne spamujemo forum i koristilo bi kao recimo zamjena za chat
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use