Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

brankoromic1981

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

brankoromic1981's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kad bih rekao da zahvaljujem na dvojci koju nisam mislio odigrati, ali kad neko tako "uporno gura", čak bude ljut na činjenicu da ne može uložiti više, odigram i ja. Eh, da njima treba promocija, to ne bih bio ja, zasigurno. Lično, zbog nekih čestih iznenadnih bonusa (koji prevazilaze bonuse od 1,2,5 KM u drugim kladionicama), pomenuo sam wwin. Inače, ova stranica kao stranica, danas je bila sa dosta pogodaka i drago mi je da sam član. L.p. !
  2. I ? Hoćeš kv. 1.9 na ovaj singl ?
  3. Ne znam da li je to procenat ili konverzija valute ? U svakom slučaju, može se ostvariti dobitak MATEMATIKOM, više nego znanjem, jer pobrojano je dovoljno za raspis svih kombinacija parova, pri čemu je pravilo bonusa dobitak - ulog. Ukratko, 32 kombinnacije, 24 kvota po kombinaciji 5 tenisera, dobitak 24- ulogg 1 € = 23 €. Inače, imati 7 dana 50 free spinova bih volio vidjeti igdje. (Stranica je super i od moja 2 posta, oba vezana za wwin, može se pomisliti da ih promoviram :) . Naprotiv, dijelim pozitivno iskustvo, a o negativnim evo saznajem. Mjerljivo je ...) ;)
  4. Nakon sedmice besplatnih spinova (po 50) u ovoj kladionici, i to na eurskom računu, ne vidim zašto se ova kladionica ne nalazi "među top 5" ? Stalni bonusi, osobito za prijavu uz najmanji depozit (karticom - 10 KM), bonus na bingo lucky six (svaki nedobitni listić, naredni dan imaš priliku za "popravni"), te bonus na uplatu koji ima svoje uslove, ali isto tako kladionica dozvoljava uzastopno kombiniranje (do "n" puta) jedne te iste kombinacije, pa je poželjno prvo "osloboditi" bonus (sa minimalnim gubitkom), a onda igrati. U pravilniku piše da je sa tim novcem najmanji broj parova 5, te kvota 1.4, te da nema sistemskog klađenja. Prvo jeste tačno, a sistemski putpuno dozvoljeno, naravno sa najmanje 5 od .... (koliko parova) kombinacija ...
  5. Bonus za poker na freeroll turnirima je po mom mišljenju na wwin.com, gdje, nakon "skinute" aplikacije za poker za nekoliko trenutaka budeš ulogovan i učestvuješ u turnirima. Sa najboljim "stilom" za ugranje sa puno prijavljenih, često se dođe do "posljednjih 30/40/50/60, zavisno odo broja prijavljenih, gdje te čeka osvojeni iznos koji je odmah na raspolaganju na EUR računu.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use